Samarbeid med Trygge barn gir

Trygge ansatte 🤍 Trygge foreldre 🤍 Trygge barn

Slik jobber vi

Ingenting er viktigere enn å ha omsorgsfulle voksne som skaper varme og trygge omgivelser for barn! Din innsikt og forståelse av barns utvikling og behov kan faktisk utgjøre en enorm forskjell i barns liv ❤︎

I Trygge barn tilbyr vi en rekke produkter og tjenester som gir deg tilgang til kunnskap og praktiske verktøy, slik at du kan være en kjærlig og trygg voksen som virkelig ser, hører og forstår de barna du er sammen med.

Våre tilbud inkluderer skreddersydde veiledninger, kurs og foredrag som er tilpasset behovene og utfordringene til foreldre, omsorgspersoner, barnehager, skoler og idrettslag.

Vi er i ferd med å utvikle appen "Spør Ellen," som vil være til nytte for alle som har barn eller jobber med barn! Hold deg oppdatert, og vær blant de første som får tilgang til denne verdifulle ressursen. 

Appen vil inkludere videoer, artikler og nyttige verktøy som dekker emner som følelser, foreldrerollen, grensesetting, mobbing og andre viktige utfordringer. Sammen kan vi styrke vår innsats for barnas trygghet og utvikling!

Ønsker du å være av de første til å teste vår nye app?

Meld deg på vårt nyhetsbrev så får du nyheter og inspirasjon ❤︎

Appen Spør Ellen

Uansett når du trenger det, har du nå en verdifull venn i lommen din! Trygge Barn-appen er din pålitelige støtte og kunnskapskilde - tilgjengelig 24/7.

Les mer

Foredrag og kurs

Digitalt eller fysisk, vi er her for å inspirere og styrke foreldre og ansatte. Uansett hvordan du foretrekker å lære, er vårt mål å gi deg påfyll som vil berike ditt engasjement med barna.

Les mer

Foreldrestøtte

Kunnskap, inspirasjon og veiledning for foreldre - vi er her for deg! Vårt mål er å gi deg en varm og innbydende ressurs som vil hjelpe deg å trives i din viktige rolle som forelder.

Les mer

Kontakt oss

Vi i Trygge barn ønsker å være en støttende og tilgjengelig ressurs for deg, din barnehage eller skole. Har du spørsmål om veiledning eller ønsker å vite mer om våre foredrag eller kurs? 

Vi er her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmål du måtte ha. Sammen kan vi finne en løsning som passer best for dere og deres behov. 

Fyll inn så tar vi kontakt ❤︎