Slik jobber vi mot FNs bærekraftsmål

Samarbeid for å nå målene

Vi i Trygge Barn har forpliktet oss til FNs bærekraftsmål som en del av vårt oppdrag. Mål nr 17 handler om å bygge sterke partnerskap for å oppnå alle de andre bærekraftsmålene.

Dette innebærer å samarbeide med andre organisasjoner, myndigheter, barnehager, skoler og samfunnsprosjekter for å jobbe sammen mot en bedre fremtid for barna våre. Gjennom målrettet samarbeid kan vi oppnå større positiv innvirkning og bidra til å skape trygge og bærekraftige samfunn for kommende generasjoner.

God utdanning

Trygge barn tilbyr kunnskap og ressurser som gir voksne - foreldre, omsorgspersoner og alle som jobber med barn og unge - verktøyene de trenger for å styrke fremtidige generasjoner. Vi gir voksne kunnskap og innsikt i barns behov og utfordringer, og tilbyr verktøy for å kunne være engasjerte og kunnskapsrike voksne. 

Mindre ulikhet

Vi gjør store deler av appen vår tilgjengelig gratis. Det betyr at alle som ønsker det, kan dra nytte av våre ressurser. Videre har vi planer om å oversette appen til ulike språk og tilpasse den til ulike kulturer for å bidra til å redusere ulikheter. 

Et samarbeid med Trygge barn gir

Trygge ansatte 🤍 Trygge foreldre 🤍 Trygge barn

Ønsker du å samarbeide med oss? 

Vi verdsetter samarbeid og er åpne for mulighetene det kan bringe. Enten du representerer en annen organisasjon, en skole, en barnehage eller et annet samfunnsengasjert prosjekt, er vi interesserte i å høre fra deg. 

Sammen kan vi gjøre en forskjell! 

Har du spørsmål, eller idéer til potensielle samarbeid? 

Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi ser fram til å høre fra deg! 

We won't send spam. Unsubscribe at any time.