Om Trygge barn

Vi i Trygge barn er en dedikert gjeng med gründer og fagansvarlig Ellen M. Nilsen, daglig leder Gillian Hockly og CFO Trond-Ketil Nilsen. Vi har ett felles mål - å gi foreldre og alle som jobber med barn og unge de verktøyene og kunnskapen de trenger for å skape trygge og robuste barn.

Ellen er hjertet til Trygge barn. Med en lidenskap for å gi mestringsfølelse og kunnskap til både foreldre og andre voksne som er tett på barn og unge, brenner hun for at vi sammen kan skape trygge og robuste barn!

Hjelpen finnes i lomma ❤︎ 

"- Barnet er så sint for tiden, men hvordan kan jeg håndtere det?" 

Hvor finner DU de gode rådene når det stormer som verst? Eller når du ligger og surfer på nettet om kvelden etter at du har lagt deg? 

Du slipper å lete mer. Nå finner du dem i appen "Spør Ellen" ❤︎ 

Det kreves en hel landsby for å oppdra barn ❤︎

Dette afrikanske ordtaket sier alt om hvor viktig hver og en av oss er - i møte med barn og unge! Som en del av denne landsbyen ønsker vi å gi DEG tilgang til god kunnskap og konkrete verktøy som du kan ha behov for å være en trygg omsorgsfull voksen. Vi tilbyr derfor et bredt spekter av produkter og tjenester som kan hjelpe deg! Rett i lomma!

I vår nye app "Spør Ellen" har du all kunnskap lett tilgjengelig - 24/ 7!

Her finner du de gode rådene som passer både deg som er forelder, barnehagelærer, lærer, trener eller bestemor! Sammen kan vi styrke neste generasjon barn og unge ❤︎

Ellen's historie

Min drøm er at alle barn og unge kan vokse opp med en indre styrke og robusthet til å mestre livets opp- og nedturer. Med min erfaring og kunnskap, både som mamma og som fagperson vil jeg bidra alt jeg kan! 

Jeg startet Trygge barn med et mål om å nå ut til voksne som ønsker å gjøre en forskjell for barn! Gode omsorgsfulle foreldre og andre engasjerte voksne som har behov for litt ekstra faglig påfyll for å kunne være en trygg og god voksen for barna rundt seg ❤︎