Gjør barnehagen bedre med Trygge barns barnehagepakke

Vår pakke hjelper med å løfte barnehagens kvalitet. Vi gir ansatte konkrete råd og støtte i hektiske hverdager. Den tar for seg vanlige utfordringer som ansatte står overfor, som å forstå og håndtere barns ulike følelser, konflikter mellom barn, kommunikasjon med foreldre og skape et trygt læringsmiljø.

 

PRAKTISK, NYTTIG OG LÆRERIK ❤︎

Hva inkluderer Trygge barns barnehagepakke:

Trygge Barns Barnehagepakke er et komplett kompetansepakke for barnehager. Innholdet i pakken kan skreddersys etter behov. Den støtter ansatte og ledere i barnehager i arbeidet med å utvikle sin kompetanse og å skape et trygt og godt barnehagemiljø.

Denne pakken kan tilpasses for å imøtekomme spesifikke behov hos forskjellige barnehager, og sikter mot å styrke barnehagepersonalets kompetanse på en holistisk og brukervennlig måte samt bidra til styrket samarbeid med foreldre. 

 

Enkel start

Vi hjelper dere med å komme i gang og finne ut hva som passer best for barnehagen deres.

Spør Ellen-Appen

Rask tilgang til faglig hjelp og støtte rett fra mobilen. Mulighet for å chatte med fagperson. 

Fleksible nettkurs og foredrag

Lær nye ting på en måte som passer dere, med kurs skreddersydd deres behov.

Støtte ved behov

Vårt team står klar til å hjelpe med både tekniske og faglige spørsmål. 

Hvordan vi samarbeider med barnehager

Når vi starter samarbeidet, snakker vi først med dere for å finne ut hva dere trenge. Vi hjelper både ansatte og foreldre med å komme i gang. Målet vårt er å bygge et samarbeid som hjelper barnehagen både nå og i fremtiden. Ved å jobbe sammen, sørger vi for at alle i barnehagen  ar det de trenger for å gi barna  et trygt og spennende sted å lære og vokse.

Din støtte i barnehagehverdagen

Foredrag og kurs

Vi tilbyr et bredt utvalg av kurs og foredrag, både fysisk og online, for å passe alle behov. 

Ellen, vår erfarne barnevernpedagog og foreldreterapeut, gir nyttige tips og innsikt for å hjelpe barn med deres trygghet og utvikling. Disse kursene er supre for alle i barnehagesektoren, men også for skoler, og for foreldre og studenter. 

Vi tilpasser våre kurs til deres spesifikke behov. Enten dere er et team av ansatte eller en gruppe foreldre, så kan vi arrangere foredrag som passer for dere. 

Les mer om kurs- og foredragsmuligheter