Trygge barns portal

Trygge barn har lansert en portal hvor du som medlem får tilgang til aktuelle artikler og videoer som hjelper deg i hverdagen. I portalen får du konkrete verktøy og gode tips akkurat når det passer deg. Portalen fungerer som et oppslagsverk, og du kan når som helst ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i portalen, eller har innspill. Vi tilbyr enkle abonnement for foreldre samt pakker for alle ansatte og foreldre i en barnehage eller skole.

Har du tilgang allerede?

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr pakkepriser for barnehager, skoler og andre organisasjoner. Priser fra 990 kr per måned gir tilgang til både ansatte og foreldre.

Både ja og nei. Men du treffer ingen andre foreldre der inne, alle er anonyme. Derimot er det et slags felleskap fordi de fleste finner temaer og problemstillinger de kjenner igjen inne i portalen.

Nei det er ikke bindigstid. Du kan avslutte når du vil.

Vi er begge barnevernpedagoger og har jobbet mange år innenfor kommunalt barnevern, og da spesielt med veiledning. Vi har videreutdanning innenfor barnevern, Marte Meo, Circle of security, ICDP, vold m.m.

DU kan lese mer om oss her

JA, tilgang koster 199 kr per måned for foreldre/foresatte som ikke får dette som et tilbud gjennom deres skole eller barnehage.

Gode råd og konkrete tips som hjelper!

Bli medlem i foreldreportalen for kun kr 199,- per måned. Vi opppdaterer portalen jevnlig med artikler og videoer.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen