Om meg Kontakt Blogg Foredrag Foreldreportal -logg inn Bli med i Trygge barns foreldreportal!

 

Om Ellen i Trygge Barn

Jeg heter Ellen M. Nilsen - og er stolt gründer og eier av Trygge Barn.

Som mamma til ei jente og en gutt, som nå er blitt 24 og 26 år, har jeg opplevd alle sider ved foreldrerollen!

Men det var slett ikke enkelt å snakke med noen om det som var vanskelig! 

Derfor er min store visjon med Trygge Barn er at det skal være normalt å lufte egne utfordringer rundt det å være mamma eller pappa.

Jeg vil at det skal være like normalt å søke støtte i foreldrerollen, som det å bestille seg PT når vi trenger et puff til å trene.

Nå brenner jeg for å hjelpe DEG til å føle deg god nok i foreldrerollen slik at du kjenner på trygghet, mestring og en god omsorg for barnet ditt.


Min allsidige erfaring fra mammarollen og mitt arbeid som veileder i barneverntjeneste, familiesenter og barnehage har styrket meg masse på at god forebygging og tidlig innsats kan hjelpe barn og unge til å få en bedre oppvekst. Og hjelpe deg som forelder til å få en mer harmonisk hverdag! 

Jeg er utdannet barnevernpedagog, har en mastergrad i sosialt arbeid og er sertifisert NLP Practitioner. I tillegg er jeg Marte Meo-terapeut (foreldreterapeut) 

Med mitt brennende engasjement, denne allsidige kunnskapen - og med et positivt fokus, håper jeg på å kunne styrke og utvikle samspillet mellom deg som forelder og barnet ditt. ❤️

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen