Om Trygge barn

Det kreves en hel landsby for å oppdra barn ❤︎

Dette afrikanske ordtaket er vi helt enig i!

Barn trenger gode kunnskapsrike voksne rundt seg. Så enten du er forelder, foresatt eller jobber med barn vil vi at du skal kunne få god kunnskap om barn. Derfor har vi laget Trygge barns portal!

Den fungerer som et dynamisk oppslagsverk, og du klikker deg direkte inn på temaer du ønsker å lære mer om. I portalen vil du finne en god blanding av videoer og tekster. Vi fyller på med nytt innhold fortløpende. 

Ønsker du enda mer konkrete tips? Trenger du kanskje gode råd til hvordan du kan håndtere en spesiell situasjon? Da kan vi ta en eller flere veiledningssamtaler på telefon eller via Zoom. 

Tenker du at hele barnehagen hadde trengt faglig påfyll? Hva med et foredrag på neste personalmøte eller foreldremøte? Eller et kurs med oppfølging? Vi skreddersyr for dere!

 

Sammen skaper vi trygge robuste barn ❤︎

Hvem er vi? 

Trygge barn består av gründer og fagansvarlig Ellen C. Mentzoni Nilsen,  daglig leder Gillian Hockly og CFO Trond-Ketil Nilsen. 

Ellen er barnevernpedagog med mange års erfaring fra arbeid i kommunalt barnevern. I tillegg til å være mor til  to voksne barn, har hun videreutdanning som kommer godt med når hun veileder familier og utvikler foredrag og kurs til bla barnehager og skoler. 

Trond-Ketil er gift med Ellen. Han har tyve års fartstid fra bank, og er gründer av reiselivsselskap. Gillian har lang erfaring med bla gründervirksomhet og prosjektledelse.  

Vi i Trygge barn brenner for å gi foreldre og alle som jobber med barn og unge tilgang på kunnskap og gode verktøy slik at vi sammen kan skape trygge robuste barn!

Dette gjør vi ved å tilby følgende: 

Trygge barns digitale portal

Samtale og veiledning med foreldre

Produkter og tjenester for barnehager og skoler

Nettbutikk

"Takk for et jordnært, ekte og forståelig foredrag"


Lesteberg barnehage

Trygge barn støttes av:

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen