Tips & Råd Om Kontakt Foredrag Logg inn Bestill samtale

Føl mestring i foreldrerollen- og få en harmonisk hverdag med familien! 

Hodet kaldt og hjertet varmt  - vær en hjerteforelder <3

Kjøp nettkurset her

Slik kommer du enkelt igang

Meld deg opp

Gjennomfør i eget tempo

Opplev mestring i foreldrerollen

kr. 1 995,-

Her får du: 

  • Lære hvordan du kan forstå og kommunisere med barnet ditt
  • Kunnskap om hva som er viktig å fokusere på i familielivet
  • Tips til hvordan du og partneren kan enes om oppdragelsen
  • Råd om hvordan du kan håndtere daglige utfordringer som sinne, hvordan sette gode grenser og hvordan styrke barnets selvfølelse
  • Pdf-er med de viktigste tipsene

 

Kjøp nettkurset her

100 % fornøyd-garanti!

Om du ikke opplever mer mestring i foreldrerollen etter endt kurs får du pengene tilbake!

Om Trygge barns nettkurs

 

Trygge Barn skapes gjennom trygge og ressurssterke foreldre. Mammaer og pappaer er de aller viktigste rollemodellene barna har, de må styrkes og gis best mulig forutsetninger for å lykkes i foreldrerollen! 

Trygge Barn ønsker å være en god og varm støtte til alle foreldre. En støtte som bygger opp foreldrene der de er. Som heier på dem, viser tillit og varme. Som en snill og klok tante på nettet, som kommer med små gullkorn foreldre trenger å høre i en hektisk hverdag. 

Trygge Barn ønsker å vise deg at det ikke handler om at barnet ditt er umulig, eller at du er en dårlig forelder. Tvert imot. Det handler om sunne reaksjoner og følelser hos dere begge. Men handler ofte om at dere er kommet inn i et litt skjevt spor – som er helt normalt for alle familier. Å bli bevisst er første steget mot endring. 

 Jeg har laget et kurs sånn at jeg kan vise deg hvordan du med enkle grep og litt endret fokus kan snu vanskelige og fastlåste hverdagssituasjoner. Gjennom kurset blir du bevisst hvordan ditt tankemønster og din måte å kommunisere på kan være årsak til både kort lunte og tunghørte barn. 

Du vil forstå litt mer av hva som ligger bakenfor atferd - hvorfor ting blir som de blir. 

Du vil  lære om dine egne verdier, og hvordan du kan bruke din egen oppdragelse til det beste for barna. 

Du vil forstå mer av barnas følelser og atferd, og hvordan du kan forstå deg selv og dine reaksjoner bedre.

Du får rett og slett gode  verktøy som som kan hjelpe deg med å bytte ut følelse av mislykkethet og stress med mestring, glede og overskudd!

Jeg vil lære deg å holde hodet kaldt og hjertet varmt. Vær en hjerteforelder <3

 

Kjøp nettkurset her

"Hei! Du har vært til kjempehjelp for oss! Du forstod hva vi trengte hjelp til, og ga oss akkurat den hjelpen. Du hørte på oss, og beroliget og trøstet oss. Du sa akkurat det vi trengte å høre da. Begge vi foreldrene opplevde å få mye hjelp og støtte. Du er en person som vi blir så godt mottatt av. Du hører på oss, setter deg inn i de problemstillingene vi har, og gir oss gode råd. Du ser ting fra både vår, og barnets side, og gir oss råd og hjelp ut fra det. For oss var det godt å ha en voksen å prate med. En voksen med kunnskap og som forstod oss. Du er faglig dyktig, medmenneskelig og en god lytter. Du gav oss håp!"


"Noen ganger tenker man for komplisert som foreldre og tar ansvar for mer enn man trenger. Ellen hjalp meg å tenke enklere og prioritere kampene jeg tok med ungdommen. Å se seg selv tilbake som ungdom ga meg hjelp til å slippe litt opp. Endringen styrket både ungdommens og min selvfølelse. Jeg ble en bedre versjon mamma. Nå er jeg glad jeg ba Ellen om råd "

Mamma

"Ellen er 'hel ved'! En fin samtalepartner med gode, reflekterte og balanserte vurderinger. Kunnskap som kommer fra både hjerte og erfaring treffer godt. I likhet med idrettsutøvere trenger også foreldre litt justering og positiv feedback for å komme seg ut av gjørma. Kan varmt anbefales! <3 "


Her er innholdet i nettkurset

Alt du trenger for å mestre foreldrerollen

Vil vil vel alle så gjerne være gode foreldre! Men det er ofte så mye frustrasjon og stress i hverdagen! Og vi får kortere lunte... Hva hjelper? Hva skal vi fokusere på? Hvordan kan vi oppleve mer mestring?

I dette nettkurset vil du hjelp til å oppleve mer mestring og mer ro!

Du vil få reflektere over hvem du er som forelder, hvilke verdier du har - og hva du ønsker å fokusere på. 

Du vil lære hvordan du ved ganske enkle grep, og med relevante refleksjons-oppgaver vil du kunne kjenne på mer ro og trygghet.

Du vil også lære hvordan du kan være en varm, omsorgsfull og tydelig forelder som forstår ditt eget barn - og som setter gode grenser. 

Det er godt for barna når foreldrene har det bra sammen. Men mange par strever med å finne felles fokus i barneoppdragelsen. Her vil du få høre om hvordan dere kan utfordre og lære av hverandre - for å forstå bedre hvordan den andre tenker og handler. 

Her får du noen punkter dere kan snakke om sammen - for å bli bedre kjent med dere selv og med partneren. 

For at vi skal kunne gi barnet vårt en best mulig oppdragelse, så må vi forstå barnet vårt. Vi må vite hva barnet har behov for, og vi må forsøke se bak barnets atferd. Forsøke å forstå årsaken til at barnet reagerer som det gjør. 

Du vil få lære om hvordan du både kan knytte et sterkt godt bånd til barnet, og hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å bli trygg i seg selv - og kunne utvikle seg i riktig retning. 

Her får du oppgaver til refleksjon og hjelp for å bli kjent med ditt eget barn. 

"Barnet mitt hører aldri etter! Enda jeg har sagt i fra minst tusen ganger! "

Kjenner du dette igjen? VI blir sure, og barna blir sure. Hvorfor blir det så vanskelig? I en stresset hverdag er det mye som kan klusse seg til. Her vil du få flere videoer med gode tips til hverdagens utfordringer. 

Hvorfor reagerer jeg så kraftig? Enda jeg ikke ønsker det? Hvordan kan jeg selv beholde roen? Her får du lære litt om hvorfor vi reagerer som vi gjør, og hvordan vi kan endre det vi ønsker å endre på. 

Vi er gode nok som vi er. Vi gjør så godt vi kan. Her følger refleksjon over dagens foreldrerolle, og hvordan vi kan ha rett fokus på oss selv. 

Om kursholder Ellen C. Mentzoni Nilsen

Ellen er grunnlegger av Trygge Barn, og hennes visjon er å hjelpe deg til å føle deg god nok i foreldrerollen! Trygge Barn gir kunnskap og støtte slik at foreldre skal kjenne på trygghet og god mestring som mamma og pappa. Ellen brenner for å styrke foreldre og andre voksne - slik at vi alle kan gjøre en forskjell for barn der vi er! 

Mange års erfaring fra morsrollen og arbeid innenfor familiesenter , barnevern og barnehage har styrket henne i troen på at god forebygging og tidlig innsats kan hjelpe barn og unge til å få en bedre oppvekst.

Ellen er utdannet barnevernpedagog, har en mastergrad i sosialt arbeid, og er sertifisert NLP Practitioner. I tillegg er hun Marte Meo-terapeut (foreldreterapeut).  Med denne kunnskapen - og med et positivt oppdragerfokus - jobber hun med å styrke og utvikle samspillet mellom foreldre og barn!


Kjøp nettkurset her

Ofte stilte spørsmål

Ja dette kurset passer for foreldre med barn i alle aldre!  Her får du råd og tips til hva barn har behov for - og hvordan du kan være en tydelig omsorgsfull voksen. Kurset kan også passe for andre voksne som omgås barn og unge. 

Nettkurset handler om deg i foreldrerollen, og det passer fint å ta kurset uten en partner. Her vil du få gode råd til hvordan akkurat DU kan være en trygg og god voksen for ditt barn. 

Nei, du må ikke ha spesiell teknisk kompetanse for å følge kurset. Så lenge du har tilgang til en pc, ipad eller mobil så er kurset lagt opp til at det skal være enkelt å manøvrere seg i kurset. 

Kurset har korte videosnutter og moduler, slik at du selv kan velge hvor lang tid du ønsker å bruke. Dersom du kun vil se en og en video, tar det bare noen minutter hver gang. Det ligger også ved pdf-filer som du kan skrive ut, og ulike tips du kan legge inn på din mobil. Du kan bruke inntil ett år på å fullføre hele kurset. 

Du kan se kurset så mange ganger du vil i løpet av ett år fra du kjøper det! 

Om du ikke er fornøyd med kurset, og ikke opplever endring i familielivet så er det 100 % fornøyd-garanti! Det betyr at du vil få pengene tilbake. 

Kjøp nettkurset her
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen