fbpx

Vi synes kurset du holdt var lærerrikt. Det er ingen tvil om at du brenner for at vi skal finne disse barna slik at de kan få den hjelp som er riktig for den enkelte. Du hjalp oss med nye innfallsvinkler for å kunne spørre åpent ved å si hva vi observerer. Viktigheten av å bli sett!

Tannhelsetjenestens Spesialisthelsetjeneste Bodø

Godt å høre på en som kan mye om dette feltet og lære oss hvordan vi kan bli bedre, særlig i forkant av meldinger og dialog med foresatte.

 

Paradiset Barnehage

Vi var kjempefornøyde med foredraget ditt!! Din måte å formidle på gjør at alle ansatte føler seg trygge og tør prate med deg om dette vanskelige temaet! Nye Kakhaugen Barnehage

Strand Kommune engasjerte Ellen C. Mentzoni Nilsen til et heldagseminar januar 2017 for alle barnehageansatte i kommunen. I tillegg ble representanter fra oppvekstsektoren invitert. Temaet var BARN SOM OPPLEVER OMSORGSSVIKT – HVA GJØR VI?

Det var 240 mennesker i salen og Ellen formidlet et vanskelig tema på en flott, men allikevel forståelsesfull måte. Hennes formidlermåte gjorde et svært alvorlig emne interessant, og ga refleksjon til mange gode diskusjoner blant tilhørerene i salen.  Ellen og hennes tema kan anbefales på det varmeste. Vi ønsker henne velkommen tilbake for nok en påminnelse om hvor viktig de voksne er i barnas hverdag, Vi voksne må SE barna, ikke bare SE PÅ barna ble det så riktig sagt – og dette får hun klart frem i sitt innlegg.

Strand Kommune

  • Behagelig og kunnskapsrik foredragsholder som var god til å formidle!
  • Nyttig å få vite mer om hva som kan være grunn til bekymring
  • Interessant og tankevekkende, og oppklarende med hensyn til hvor mye du kan bruke barnevernet til
  • Lærerikt kurs og god foredragsholder
Tverlandet Kirkebarnehage