Foreldrestøtte i travle hverdager ❤︎

Foreldrerollen kan være både spennende og utfordrende! Når vi skal få oss valp går vi gjerne på kurs, men hva når vi blir foreldre? Hvor søker vi støtte og råd?

I Trygge barn har vi fokus påhvordan du kan forstå ditt unike barn, og hvordan du kan forstå deg selv. Nedenfor ser du hvordan vi kan hjelpe deg og ditt barn. 

Portal

Vårt digitale oppslagsverk inneholder tips og råd til foreldrerollen. Her har vi temaer som grensesetting, følelser, sinte barn, hverdagsrutiner, barn i to hjem og mye mer. 

Les om portalen

Nettbutikk

I nettbutikken finner du små nedlastbare hefter med gode og konkrete råd. Disse heftene kan være en "starthjelp" når du trenger litt påfyll på foreldrekontoen din. Skriv ut eller lagre rett på telefonen.

Se i nettbutikken

Veiledning

Det hjelper å snakke med noen når vi strever. Våre foreldreveiledere har lang erfaring med å gi mestringsfølelse og støtte til foreldre og foresatte. 

Les om foreldreveiledningen

"Tusen takk for gode råd! Det var godt å sitte hjemme i sofaen og prate om våre utfordringer ❤️ "

Lise

"Nå tenker jeg litt annerledes om barnet mitt ❤🙏"

Therese

"Vi er ofte uenige om barneoppdragelsen, så det var utrolig godt å få snakket om hva som er viktig å fokusere på. Og hvordan vi to voksne kan spille på lag med hverandre. "

Marius og Vilde

Er barnet ditt mye sint?

Trenger du hjelp til hvordan du kan håndtere barnet?

Last ned gode tips gratis ❤️

Jeg ønsker gratis tips om håndtering av sinte barn

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen