Foreldrestøtte i travle hverdager ❤︎

Å være forelder kan være både spennende og utfordrende. Men når du strever og trenger hjelp og støtte, hvor søker du råd?

Vi vet at det kan være vanskelig for foreldre å be om hjelp, men det er ofte avgjørende for å takle utfordringene i foreldrerollen. Hos Trygge barn har vi fokus på å gi deg verktøyene du trenger for å forstå ditt unike barn og deg selv som forelder. Vi tilbyr foreldreveileder som kan hjelpe deg å forstå ditt barns utviklingsfaser, samt kurs og foredrag som gir praktiske verktøy for å takle utfordrende situasjoner. Vårt mål er å støtte deg og hjelpe deg å utvikle deg som forelder, slik at du kan skape en trygg og god oppvekst for ditt barn.

I tillegg har vi utviklet en portal med en rekke ressurser og artikler om foreldrerollen og barns utvikling. Vi har også en nettbutikk med produkter som kan bidra til å gjøre hverdagen enklere og mer trygg for deg og ditt barn.

Hos Trygge barn har vi samlet alt du trenger for å kunne være den beste forelderen du kan være. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg å finne de ressursene som passer best for deg og ditt barn. Vi er her for å støtte deg på veien!

 

Portal

I vårt digitale oppslagsverk finner du en rekke relevante temaer som kan hjelpe deg å takle utfordringene du møter i hverdagen som forelder. Her er råd om alt fra grensesetting og følelser, til takling av sinte barn, etablering av gode hverdagsrutiner, mobbing og håndtering av situasjoner når barnet lever i to hjem.

Portalen er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, så du kan finne svar på spørsmål eller få inspirasjon når du trenger det mest. 

Les om vår portal

Nettbutikk

I vår nettbutikk kan du finne nedlastbare PDF-hefter med gode og konkrete råd til foreldre. Temaene spenner fra barns følelser og selvfølelse til god grensesetting og hvordan takle sinte barn. Disse heftene kan gi deg en "starthjelp" når du trenger litt påfyll på foreldrekontoen din. Du kan enkelt skrive dem ut eller lagre dem direkte på telefonen, slik at du alltid har dem tilgjengelig når du trenger dem. 

Gå til nettbutikk

Veiledning

Vi tilbyr foreldreveiledning som kan hjelpe deg å forstå og støtte ditt barn. Det kan være vanskelig å be om hjelp, men det er faktisk en styrke å innse at man ikke kan takle alt alene. Vår veileder Ellen har den nødvendige kompetansen til å gi deg kunnskap, mestring og gode konkrete tips som vil hjelpe deg i hverdagen som forelder. 

Les om vår foreldreveiledning

"Tusen takk for gode råd! Det var godt å sitte hjemme i sofaen og prate om våre utfordringer ❤️ "

Lise

"Nå tenker jeg litt annerledes om barnet mitt ❤🙏"

Therese

"Vi er ofte uenige om barneoppdragelsen, så det var utrolig godt å få snakket om hva som er viktig å fokusere på. Og hvordan vi to voksne kan spille på lag med hverandre. "

Marius og Vilde

Er barnet ditt mye sint?

Trenger du hjelp til hvordan du kan håndtere barnet?

Last ned gode tips gratis ❤️

Jeg ønsker gratis tips om håndtering av sinte barn

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen