Ønsker dere noen flotte plakater til å henge opp i barnehagen?

Foreldrevettregler som klassisk plakat i matt papir - få 30% rabatt ved kjøp av 3 eller flere! (rabatten trekkes fra i kassen)

Kjøp nå

Samarbeid med Trygge barn gir:

Trygge ansatte 🤍 Trygge foreldre 🤍 Trygge barn

Trygge ansatte 

Alle som jobber i barnehage eller skole er utrolig viktige for et barn 🤍

Din kunnskap om barns utvikling og behov kan gjøre en enorm forskjell! Hos oss får du tilgang til god kunnskap og nyttige konkrete verktøy, slik at du kan være en voksen som ser, hører og forstår barna du er sammen med. 

 

Trygge barns portal 

For å gi deg best mulig kunnskap i en travel hverdag har vi laget en digital portal. Portalen er tilpasset både ansatte og foreldre, slik at dere sammen kan finne gode tips og verktøy.

Portalen lastes enkelt ned fra din mobil eller pc, og du har tilgang 24/7. 

Her finner du små videoer, artikler og gode verktøy. Vi har foreløpig lagt fokus på temaer som foreldrerollen, barnehagelivet, selvfølelse, sinne, mobbing, grensesetting, barn i to hjem mm. 

Portalen er i stadig utvikling, og vi tar gjerne i mot tips til nye temaer. 

Foredrag og kurs

Er det ønskelig med faglig tema på neste foreldremøte eller temakveld? Eller kanskje en hel eller halv fagdag?

Et av våre mest populære foredrag handler om hvordan vi kan styrke og trygge barn. Her gir vi gode råd til hva både ansatte og foreldre kan bidra med slik at barn blir mer trygge og robuste i sine hverdager. Vi skreddersyr også gjerne med temaer som dere har mest behov for. 

Les om våre foredrag og kurs

Veiledning og rådgivning

Det kan være fint å diskutere utfordringer med noen. Kanskje lurer du på hvordan håndtere et barn i barnehagen? Hva med litt hjelp og råd til en foreldresamtale? Vi tilbyr veiledning til ansatte i barnehage og skole. 

Kontakt oss her

Trygge barns foreldrevettregler

Trygge foreldre gir trygge barn 🤍

Våre beste tips passer supert på veggen i barnehagen eller på kjøleskapet hjemme 

Last ned GRATIS pdf

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre foredrag eller kurs? Har du spørsmål rundt portalen vår, eller hvordan vi kan bidra med veiledning til dere i barnehagen eller på skolen? Kanskje dere ønsker en skreddersydd pakkeløsning?

Fyll inn så tar vi kontakt ❤︎

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen