Ønsker dere flotte plakater til å henge opp i barnehagen?

Kjøp våre Foreldrevettregler som klassisk plakat i matt papir - få 30% rabatt ved kjøp av 3 eller flere! (rabatten trekkes fra i kassen)

Kjøp nå

Samarbeid med Trygge barn gir:

Trygge ansatte 🤍 Trygge foreldre 🤍 Trygge barn

Trygge ansatte 

Vi vet hvor viktig det er for deg som barnehageansatt å skape et trygt og utviklende miljø for barna du jobber med. Din kunnskap om barns utvikling og behov kan gjøre en stor forskjell i deres liv.

Hos Trygge barn tilbyr vi en rekke produkter som gir deg tilgang til god kunnskap og konkrete verktøy, slik at du kan være en trygg og kunnskapsrik voksen som ser, hører og forstår barna du er sammen med.

Våre produkter inkluderer veiledning, kurs og foredrag som er skreddersydd for å imøtekomme behovene og utfordringene i barnehage- og skolemiljøer. I tillegg tilbyr vi en digital portal som er tilpasset både ansatte og foreldre, og som gir deg enkel tilgang til gode tips og verktøy når som helst og hvor som helst.

Portalens innhold inkluderer små videoer, artikler og verktøy som fokuserer på temaer som foreldrerollen, barnehagelivet, selvfølelse, sinne, mobbing, grensesetting og barn i to hjem. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle portalen, og tar gjerne imot tips til nye temaer som kan hjelpe deg å skape et enda bedre miljø for barna.

 

Les om portalen her

Foredrag og kurs

Vi tilbyr spesialtilpassede kurs og foredrag til barnehageansatte og foreldre, som kan hjelpe dere med å styrke og trygge barna i deres omsorg. Et av våre mest populære foredrag er "Trygge robuste barn". Her gir Ellen gode råd og konkrete tips til hvordan både ansatte og foreldre kan bidra til å skape en trygg og robust hverdag for barna.

Vi skreddersyr også gjerne temaer som passer til deres spesifikke behov, og tilbyr både hel- og halvdags kurs som kan gi en mer grundig forståelse av ulike temaer. Enten det er ønskelig med faglige temaer på neste foreldremøte eller en temakveld, så tilbyr vi kurs og foredrag som passer for dere.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan skape et tilpasset kurs eller foredrag som passer best for dere og deres behov.

 

Les om våre foredrag og kurs

Veiledning og rådgivning

I Trygge barn tilbyr Ellen M. Nilsen skreddersydd veiledning til ansatte i barnehage og skole. Mange fagfolk opplever utfordringer i sin hverdag, og det kan være fint å diskutere disse med noen. Kanskje lurer du på hvordan du kan håndtere en vanskelig situasjon med et barn i barnehagen, eller trenger råd til en foreldresamtale? Eller kanskje du ønsker å styrke samarbeidet med foreldre? Ellen har lang erfaring med relasjonsarbeid med barn og familier, og hun deler gjerne sin kunnskap og erfaring.

Veiledningen skjer vanligvis via telefon eller video, og er tilpasset dine behov og ønsker. Du kan diskutere konkrete "caser" eller generelle utfordringer du står i, og Ellen gir også råd angående foreldresamarbeid og hvordan man kan skape en god dialog med foreldre. Veiledningen kan foregå enten individuelt eller i gruppe, og tilpasses etter behov og ønsker.

Ta kontakt for å avtale veiledning som kan hjelpe deg å bli en enda bedre omsorgsperson for barna du jobber med.

Kontakt oss her

Trygge barns foreldrevettregler

Trygge foreldre gir trygge barn 🤍

Våre beste tips passer supert på veggen i barnehagen eller på kjøleskapet hjemme 

Last ned GRATIS pdf

Kontakt oss

Vi i Trygge barn ønsker å være en støttende og tilgjengelig ressurs for deg og din barnehage eller skole. Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om våre foredrag eller kurs? Kanskje lurer du på hvordan vår digitale portal kan hjelpe dere i hverdagen, eller ønsker å vite mer om vår skreddersydde veiledningstjeneste?

Vi er her for å hjelpe deg og svare på alle spørsmål du måtte ha. Sammen kan vi finne en løsning som passer best for dere og deres behov. 

Fyll inn så tar vi kontakt ❤︎

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen